top of page

Verzenden & retourneren

Verzending

Artikelen van ViolanteFashion worden bezorgd met de pakketservice van DHL. Dit is een betrouwbare en snelle koeriersdienst die overal in Nederland kan bezorgen. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, wordt deze binnen twee dagen verzonden. Vervolgens duurt het 1-2 dagen voordat DHL aan de deur staat met uw pakketje.

Vragen over ons verzendbeleid of de verzendkosten? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen. Nog geen antwoord gevonden? Stuur dan gerust een mailtje naar violantefashion@outlook.com

Retourneren

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via violantefashion@outlook.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

logo-original-350.jpg

ViolanteFashion heeft een bezoekadres. U bent van harte welkom op afspraak. mocht u vragen hebben helpen wij u graag.

Bezoek/retouradres:

Generaal Eisenhowerlaan 64

4333 BS Middelburg

Retouradres

Veerstraat 21

4339 AJ, Nieuw- en Sint Joosland

KVK: 85486647

BTW-nummer: NL863639847B01

© 2023 door ViolanteFashion

bottom of page