top of page

Veelgestelde vragen

 • Hoe plaats ik een bestelling?
  Plaats het product in de winkelwagen door op de blauwe knop te klikken. Klik vervolgens op "bestelling afronden" om te kunnen betalen. Vul uw gegevens in en volg de stappen. Pas als u op de knop "Bestelling bevestigen" drukt, is uw bestelling definitief. Kan ik mijn bestelling af laten leveren op een ander adres? Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces kunt tijdens het invoeren van uw persoonlijke gegevens een ander afleveradres aan ons doorgeven.
 • Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?
  Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, is het mogelijk om deze te wijzigen of te annuleren. Doe dit zo snel mogelijk door een e-mail te sturen naar violantefashion@outlook.com. Binnen 24 uur wordt u geholpen. Als u binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling niets heeft geannuleerd, is de bestelling definitief en kan het aankoopbedrag niet meer worden teruggezonden.
 • Moet ik een account aanmaken om te bestellen?
  Het is niet verplicht om een account aan te maken. U kunt ook bestellen als gast. Uw gegevens zullen dan, na de verzending van uw bestelling, worden verwijderd. Het aanmaken van een account heeft wél voordelen: - U kunt bestellen zonder steeds opnieuw uw gegevens in te vullen - Wanneer Violante een nieuwe blog heeft geplaatst, bent u de eerste lezer! - Als eerste op de hoogte zijn van kortingen en speciale aanbiedingen
 • Welke betaalmogelijkheden bieden jullie aan?
  Moet Violante nog ff invullen
 • Wat zijn de bezorgkosten van mijn bestelling?
  Wanneer u een bestelling aan het afronden bent, kan het zo zijn dat u geen bezorgkosten ziet staan. ViolanteFashion kiest ervoor om deze voor eigen rekening te nemen, bij bestellingen van 2 of meer producten. Als de bestelling uit 1 product bestaat, zijn de verzendkosten voor de koper.
logo-original-350.jpg

ViolanteFashion heeft een bezoekadres. U bent van harte welkom op afspraak. mocht u vragen hebben helpen wij u graag.

Bezoek/retouradres:

Generaal Eisenhowerlaan 64

4333 BS Middelburg

Retouradres

Veerstraat 21

4339 AJ, Nieuw- en Sint Joosland

KVK: 85486647

BTW-nummer: NL863639847B01

© 2023 door ViolanteFashion

bottom of page