top of page

Over ViolanteFashion

Kinderen willen zich comfortabel en prettig kunnen voelen in de kleding die ze dragen. Zo kunnen ze zorgeloos spelen en ravotten. Tegelijkertijd is het belangrijk dat kinderen netjes gekleed zijn. Maar er is nóg iets wat erg belangrijk is...

Kleding moet lang mee kunnen. Om slijtage en verval tegen te gaan, kiest ViolanteFashion met grote zorgvuldigheid haar stofjes en materialen uit.

Helaas is de productie van kleding een belastend proces met een grote impact op het milieu. Veel grote kledingfabrikanten richten blijvende schade aan. ViolanteFashion wil hier verandering in brengen door alle kleding uitsluitend zelf te maken.

 

Benieuwd hoe dit gaat? Lees dan verder!

pina-messina-qQKv7r1BaRw-unsplash.jpg
olesia-buyar-qNanlaiUXMo-unsplash.jpg

Handgemaakt

De volledige ViolanteFashion collectie wordt uitsluitend met de hand gemaakt in ons Zeeuwse familiebedrijf. Wij garanderen dat alle beschikbare kleding op een eerlijke manier is gemaakt.

ViolanteFashion is tegen kinderarbeid en slechte arbeidsomstandigheden. Daarom verdienen de werknemers van ViolanteFashion een eerlijk loon. Daarnaast worden gebruikte materialen en stofjes met de hoogste zorgvuldigheid uitgekozen. .

logo-original-350.jpg

ViolanteFashion heeft een bezoekadres. U bent van harte welkom op afspraak. mocht u vragen hebben helpen wij u graag.

Bezoek/retouradres:

Generaal Eisenhowerlaan 64

4333 BS Middelburg

Retouradres

Veerstraat 21

4339 AJ, Nieuw- en Sint Joosland

KVK: 85486647

BTW-nummer: NL863639847B01

© 2023 door ViolanteFashion

bottom of page